X

Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ολυμπιακού

Μετά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τη Μπάγερν στο Μόναχο για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Ant1news

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο συνοδεύτηκε για δύο οπαδούς του Ολυμπιακού ο χθεσινός θρίαμβος της ομάδας τους στο Μόναχο επί της Μπάγερν, καθώς τα… μεθεόρτια επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό τους, ύστερα από επίθεση που δέχτηκαν από Τούρκους.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φώναζαν συνθήματα της Μπεσίκτας, επιτέθηκαν στους φίλους των “ερυθρολεύκων”, με τον έναν να τραυματίζεται σοβαρά στο πόδι και τον δεύτερο ν’ αποκομίζει τραύματα στο κεφάλι.

Μετά την άμεση μεταφορά τους σε νοσοκομείο του Μονάχου, ο οπαδός που δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι διέμεινε προληπτικά εκεί, ενώ ενθαρρυντικά είναι και τα νέα για την κατάσταση του δεύτερου, που εκτιμάται πως μαχαιρώθηκε.

 

Το εφιαλτικό σκηνικό διαδραματίστηκε αρκετά μακριά από την AUDI Dome, γεγονός που εμπόδισε τη γνωστοποίησή του στους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Από το πρωί, ωστόσο, και μετά την ενημέρωσή τους για το περιστατικό, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία τόσο με τις γερμανικές Αρχές, όσο και με την ελληνική πρεσβεία στη Γερμανία.

Επιπροσθέτως, γερμανικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα πηγές της Αστυνομίας του Μονάχου αναφέρουν πως η επίθεση σε βάρος των δύο οπαδών του Ολυμπιακού, ηλικίας 17 και 41 ετών, φέρεται να πραγματοποιήθηκε την ώρα που κατευθύνονταν σε εστιατόριο προκειμένου να δειπνήσουν, μετά το τέλος του αγώνα.

Η Αστυνομία αναζητά αυτόπτες μάρτυρες και συλλέγει πληροφορίες ώστε να καταφέρει να φθάσει στα ίχνη των δραστών.