X

ΝΒΑ: Παίκτης του μήνα στην Ανατολή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς που κερδίζει αυτόν τον τίτλο για δεύτερη φορά.

Ant1news

Η ώρα του… θερισμού των όσων έσπειρε στα παρκέ του ΝΒΑ τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο έφτασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε σε παίκτη του μήνα στην Ανατολική Περιφέρεια.

Πέρα από την εξαργύρωση των εντυπωσιακών εμφανίσεων του αυτό το διάστημα, ο τίτλος έχει ξεχωριστή σημασία για τον Giannis, καθώς με δύο βραβεία στην καριέρα του (σ.σ. το πρώτο το είχε κατακτήσει τον Μάρτιο της σεζόν 2016-17) έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που κερδίζει επανειλημμένως τον τίτλο Player of the Month.

O Έλληνας διεθνής έχει οδηγήσει τα “Ελάφια” στο δεύτερο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ στην τρέχουσα σεζόν (15-6), με μέσους όρους 27,3 πόντους, 12,9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1,5 κλέψιμο, ενώ σουτάρει με ποσοστό ευστοχίας 57,7%. Ήταν μάλιστα ο μοναδικός παίκτης του ΝΒΑ με μ.ο. τουλάχιστον 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Σε 20 αναμετρήσεις των Μπακς τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, ο Αντετοκούνμπο έχει απολογισμό οκτώ... 30άρες, δεκατέσσερις αγώνες με +20 πόντους και +10 ριμπάουντ και επτά με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ. Επίσης, έχει δύο triple double.

Ο Τομπάιας Χάρις των Λος Άντζελες Κλίπερς πήρε το αντίστοιχο βραβείο στη Δυτική Περιφέρεια.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο που του χάρισαν τον τίτλο του Παίκτη του Μήνα στην Ανατολική Περιφέρεια: