X

“Κεραυνοί” Γιαννακόπουλου: όσοι δεν δίνουν το 100%, δεν έχουν θέση στην ομάδα

Ξέσπασε ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ, μετά την απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Ant1news

Αυστηρό μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Νταρουσάφακα, η οποία ευτυχώς για το “τριφύλλι” δε συνδυάστηκε με ήττα.

Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ δήλωσε σε αυστηρό ύφος: «Η εικόνα σήμερα, για άλλη μια φορά, ήταν απαράδεκτη. Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι επιτρεπτό κάποιος να μην αφιερώνει το 100% του στην ομάδα. Σωματικά αλλά και ψυχικά. Όσοι δεν το κάνουν, δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό».

Στην πίεση που νιώθουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τις ήττες στην Euroleague αναφέρθηκε ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου. «Νομίζω πως νιώθουμε κάποια πίεση, λόγω των αγώνων που έχουμε χάσει. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δυσκολευόμαστε να κλείσουμε το ματς και αυξάνεται η πίεση. Έτσι, κάνουμε περισσότερα λάθη. Επίσης, έχουμε πρόβλημα στο ροτέισιον, με δεδομένο πως έχουμε απουσίες», δήλωσε.

 

Για το αν υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης της ομάδας με την απόκτηση κάποιου παίκτη, όπως έγινε πέρυσι με τον Άντριαν Πέιν και τον Μάικ Τζέιμς: «Δεν κάνω ποτέ δημόσια σχόλια γι’ αυτό το θέμα. Μπορώ να πω, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να αναρρώσουν και να βελτιωθούμε ως ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο που είχαμε σε άλλες στιγμές».