X

“Ξέσπασε” στον Χολαργό ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” άφησαν πίσω τους την ήττα στο ΣΕΦ και έκαναν… πάρτι με τον Χολαργό στο ΟΑΚΑ

Ant1news

Γιορτινή ήταν η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Κέντρο. Ο Παναθηναϊκός επέλεξε το παιχνίδι με τον Χολαργό για την πέμπτη «Ημέρα Φιλάθλου», συνδυάζοντάς την μάλιστα με εξαιρετική πρωτοβουλία. Τα έσοδα της αναμέτρησης (3 ευρώ το εισιτήριο) θα δοθούν σε κοινωφελείς σκοπούς μέσω του υπό σύσταση ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να στηρίζει έμπρακτα.

Αγωνιστικά, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την Basket League του Ρικ Πιτίνο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στον Χολαργό και παραμένει αήττητος έχοντας ρεκόρ 11-0.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν παιχνίδι από την περιφέρεια (2/12 τρίποντα), αλλά με το... πάρτι στο «ζωγραφιστό» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Πέντε παίκτες της ομάδας του Πιτίνο τελείωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τόμας να ήταν πρώτος σκόρερ με 12 και τους Μήτογλου, Καλάθη, Παπαπέτρου και Λεκαβίτσιους να είχαν από 10, ενώ ο πρώτος μάζεψε και 10 ριμπάουντ. Για τον σύλλογο των βορείων προαστίων (6-6) πρώτος σκόρερ ήταν ο Χόκινς με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-13, 44-29, 65-48, 86-64