X

Μια “ανάσα” από τον Παναθηναϊκό ο Κιλπάτρικ!

Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς, άφησε στην άκρη τους αρχικούς του ενδοιασμούς και είναι έτοιμος να περάσει… τον Ατλαντικό και να τεθεί στη διάθεση του Πιτίνο.

Ant1news

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σον Κιλπάτρικ. Μετά από παρέμβαση του Ρικ Πιτίνο οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν και απομένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να μπουν οι υπογραφές και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα ο πρώην παίκτης των Μπουλς, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» που κινήθηκε έντονα για την απόκτηση ενός γκαρντ που θεωρείται απαραίτητος για την ενίσχυση του ρόστερ του, είχε ως πρώτο στόχο την απόκτηση του «φονιά», με θητεία στο NBA, ο 29χρονος δεν έδειξε να ήταν ζεστός… να περάσει τον Ατλαντικό.

Οι «πράσινοι» στράφηκαν προς τον Τζέιμς Νανάλι, χωρίς όμως να εγκαταλείψουν την περίπτωση Κιλπάτρικ, που αποτελούσε διακαή πόθο του Πιτίνο. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν και ο παίκτης φαίνεται πως πείσθηκε και ουσιαστικά έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό.