X

Σοκ: νεκρός στα 28 του ο Ζερμέιν Μάρσαλ

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας είχε περάσει και από την ελληνική Α1, με την παρουσία του να σημαδεύεται από ένα περίεργο αυτοκαλάθι στα πλέι οφ.

Ant1news

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του 28χρονου Αμερικανού μπασκετμπολίστα, Ζερμέιν Μάρσαλ, ο οποίος πριν από δυο χρόνια είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Κηφισιάς για το πρωτάθλημα της Α1.

Ο Ζερμέιν Μάρσαλ, φέτος αγωνιζόταν στη Γαλλία για λογαριασμό της Ναντ, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και η είδηση ανακοινώθηκε από την ομάδα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παίκτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του.

Ο Μάρσαλ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από την χώρα μας, για λογαριασμό της Κηφισιάς, τη σεζόν 2015-16, ενώ πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο περίεργες στιγμές εκείνης της σεζόν, καθώς στο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Άρη, στο «Ζηρίνειο» είχε πετύχει αυτοκαλάθι, το οποίο έγινε... viral παγκοσμίως.