X

Σοκ με Σπανούλη στον Ολυμπιακό

Σε μαγνητική υποβλήθηκε ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων". Τι έδειξαν τα αποτελέσματα. Πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Ant1news

Μετά την αποχώρηση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και την διαφαινόμενη τιμωρία που αναμένεται να επιφέρει στους Πειραιώτες η κίνηση αυτή, στον Ολυμπιακό προέκυψε ακόμα ένα πρόβλημα. 

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στη μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. 

Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός των ερυθρόλευκων θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη του απέναντι στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Euroleague (21/2), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική (1/3), αλλά και με την Μπουντούτσνοστ εκτός για την 25η αγωνιστική (8/3). Στην Α1, ο Σπανούλης χάνει σίγουρα το ματς με τον Άρη στο ΣΕΦ (17η αγωνιστική), όταν επαναρχίζει το πρωτάθλημα (2/3), κι ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ ακολουθεί στην 19η αγωνιστική.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Ο αρχηγός αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων».