X

“Στον αέρα” το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η απόφαση της ΚΕΔ αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο αντιδράσεων απο τους "ερυθρόλευκους".

Ant1news

"Στον... αέρα" είναι το "ντέρμπι αιωνίων" στο ΣΕΦ!

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε για το ντέρμπι των αιωνίων στο ΣΕΦ, για την 19η αγωνιστική της Basket League, το οποίο αποτελείται από Έλληνες διαιτητές.

Η απόφαση αυτή είναι κόντρα στο αίτημα των “ερυθρόλευκων” να οριστούν ξένοι διαιτητές για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με την Διοίκηση της ΚΑΕ να αναφέρει ότι δεν θα αγωνιστεί η ομάδα εάν οριστούν ελληνικές «σφυρίχτρες».

Η ΚΕΔ όρισε τους Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί διεθνείς διαιτητές που είναι… διαθέσιμοι, καθώς δύο σφύριξαν τον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου αγωνίστηκαν οι “αιώνιοι αντίπαλοι”, άλλος ένας είναι τιμωρημένος και ο έβδομος τελεί σε δικαστική διαμάχη με τον Παναθηναϊκό.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι η απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην αγωνιστεί θα παραμείνει σε ισχύ και πλέον αναμένεται η επίσημη αντίδραση των «ερυθρόλευκων», από την οποία θα κριθεί εάν τελικώς θα αναβληθεί το ντέρμπι στο ΣΕΦ, το οποίο έχει οριστεί να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με το ποδοσφαιρικού “ματς των αιωνίων”, στο ΟΑΚΑ.