X

Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ για το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε οποιαδήποτε ελληνική διοργάνωση, χωρίς την παρουσία ξένων διαιτητών, έπειτα από την αποχώρηση της ομάδας στο ημίχρονο του ημιτελικού στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα η κεντρική επιτροπή διαιτησίας όρισε Έλληνες διαιτητές για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα και δεν θα εκδώσουν εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 - 2019. Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων».

Εν τω μεταξύ, καθώς οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στην Αδριατική Λίγκα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε έγγραφο σε αυτήν, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για συμμετοχή, καθώς δεν θέλει - όπως σημειώνει - να στερήσει από τον κόσμο τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.