X

Επικό τρολάρισμα του Παναθηναϊκού στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Δείτε πως η “πράσινη” KAE σχολιάζει δηκτικά την απόφαση των “ερυθρόλευκων” να μην κατέβουν στον αγώνα.

Ant1news

«Πράσινο δηλητήριο», με άφθονες δόσεις χιούμορ και άκρως δηκτικό «καυτηριασμό» της απόφασης της Διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην κατέβει η ομάδα των «ερυθρόλευκων» στο παρκέ του ΣΕΦ για το «ντέρμπι των αιωνίων».

Προηγήθηκε η επεισοδιακή σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Αθλητισμού, στην οποία ο Δημήτρης Γιαννκόπουλος είχε έντονη αντιπαράθεση με την πλευρά των εκπροσώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέμεναν ότι η ομάδα τους δεν θα αγωνιστεί, εάν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές για να διευθύνουν την αναμέτρηση.

Αυτό σημαίνει ότι το ματς, εφόσον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, θα κατοχυρωθεί ως νίκη του Παναθηναϊκού, με σκορ 0-20.

Στο καθιερωμένο του βίντεο–προαναγγελία των αγώνων του, ο Παναθηναϊκός θέλησε να σχολιάσει την… απουσία του Ολυμπιακού, με ένα άκρως ειρωνικό video, στο οποίο δεν υπάρχει καθαρή φωτογραφία με το έμβλημα της άλλης ομάδας, ενώ στην αναζήτηση για τον αντίπαλο εμφανίζονται τρεις επιλογές. 

“Εrror 404. Δεν βρέθηκε αντίπαλος” αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχόλιο της η “πράσινη” ΚΑΕ, ενώ στις τρεις επιλογές που δίνονται στον χρήστη παρατίθενται τα "ΟΚ", "Ρεπό" και... "Ψάξτε στην Α2!".