X

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το “αντίο” από τον Δημήτρη (εικόνες)

Ο ανιψιός του «τυφώνα» τον αποχαιρετά με μερικές φωτογραφίες και λίγες λέξεις.

Ant1news

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μέσα σε λιγότερα από έναν χρόνο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχασε τον θείο του Κώστα (στις 29 Απριλίου 2018) και τον πατέρα του Παύλο (στις 10 Ιουνίου 2018), ενώ από σήμερα θρηνεί για τον θείο του, τον Θανάση, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Ο συνεχιστής της οικογένειας στο τιμόνι της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και τον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του θείο, αρχικά με ένα «λακωνικό» μήνυμα στο Instagram, γράφοντας «Καλό ταξίδι» και προσθέτοντας μία πράσινη καρδιά, κάτω από τη φωτογραφία του «τυφώνα».

 

Το προφίλ του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Προέδρου του Ερασιτέχνη κατακλύστηκε απο συλλυπητήρια μηνύματα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον πατέρα του Παύλο, πλαισιωμένο απο τους αδελφούς του Κώστα και Παύλο, απο τα χρόνια της ακμής της ΒΙΑΝΕΞ. Συνόδευσε τις φωτογραφίες με τις λέξεις "Παντού και πάντα μαζί", ακολουθούμενες απο τρεις καρδιές...