X

Πρωτοπόρα πλατφόρμα της GLOBO για επιχειρήσεις

Μία καινοτομία που θα λύσει τα χέρια πελατών και εργαζομένων σε επιχειρήσεις.

Ant1news

Αξιοποιώντας την καινοτομία της τεχνολογίας η ελληνική εταιρεία GLOBO κατάφερε να γίνει πολυεθνική κι  ένας από τους μεγαλύτερους παίχτες ολοκληρωμένων εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας. Η πλατφόρμα που σχεδίασε επιτρέπει στους εργαζομένους των επιχειρήσεων να έχουν μέσω smartphones ή tablets ασφαλή πρόσβαση στα αρχεία τους από όπου και να βρίσκονται ενώ ταυτόχρονα μέσω της τεχνολογίας διευκολύνει τις καθημερινές ανάγκες και των καταναλωτών τους.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει σημαντικές συνεργασίες παροχής υπηρεσιών με εταιρείες κολοσσούς, ενώ έχει προχωρήσει σε τρεις μεγάλες εξαγορές αμερικανικών εταιρειών σχεδιασμού και ανάπτυξης  εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας κερδίζοντας το στοίχημα εμπιστοσύνης αλλά και διευρύνοντας τις δραστηριότητες από Ινδία μέχρι Βόρεια Αμερική.

Στρατηγική της εταιρείας είναι να κρατήσει στη χώρα τα «δυνατά» μυαλά που μπορούν να αξιοποιηθούν και για το λόγο αυτό προχωρεί συνεχώς σε προσλήψεις.

Ο ιδρυτής της Globo και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών, Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, καλεί την ελληνική πολιτεία να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε να δημιουργηθεί ένας τεχνολογικός πόλος εξαγωγής της εγχώριας καινοτομίας.

Η GLOBO κατατάσσεται  μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως στο χώρο ανάπτυξης εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου έχει πλέον επιχειρηματική δραστηριότητα σε πάνω από 45 χώρες, ενώ στηρίζει τα ελληνικά μυαλά που μπορούν και καινοτομούν στον ανταγωνιστικό τομέα της τεχνολογίας, παραμένοντας ώστε να εργάζονται στη χώρα μας. Οι επενδύσεις της επεκτείνονται με εξαγορές στην Αμερική, ενώ επόμενος στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη ώστε να γίνει ένας από τους 3 μεγαλύτερους παίχτες στον κόσμο στον τομέα της τεχνολογίας.