X

Βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Σε μια λαμπρή τελετή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας, βράβευσε καινοτόμες επιχειρήσεις που διακρίθηκαν, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου

Ant1news

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης το να τολμάς να καινοτομείς είναι περισσότερο αναγκαίο από κάθε άλλη στιγμή. Όταν η προσπάθεια αυτή στέφεται από επιτυχία,  τότε έχεις θέση στην εκδήλωση-θεσμό πλέον- που καθιέρωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας με την επωνυμία «Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα», για την βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων που τόλμησαν και πέτυχαν.

Η αποδοχή από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο υπήρξε εντυπωσιακή και η αίθουσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της εκδήλωσης, ήταν κατάμεστη το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κατά την έναρξη της εκδήλωσης τόνισε μεταξύ άλλων πως «Ο θεσμός αυτός σηματοδοτεί, το χρονικό σημείο και την ανάγκη να υπερβούμε την οικονομική κρίση και να εξωτερικεύσουμε ως χώρα και ως επιχειρηματίες»

Στην εκδήλωση παρευρέθει και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς  κ.Μιχάλης Σάλλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της τράπεζας του προκειμένου να ενισχυθεί η ρευστότητα και να γίνει η επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως «Από όλους εμάς, τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους και τους αγρότες εξαρτάται να αξιοποιήσουμε τις προοπτικές διαμορφώνοντας το μέλλον μας»

Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτης ο οποίος με τη σειρά του τόνισε μεταξύ άλλων «Η πρόκληση για την πατρίδα μας είναι σαφής και δεδομένη. Επιτυχής τοποθέτηση μέσα στο νέο διεθνές απαιτητικό περιβάλλον μέσα από το δυναμικό τρίπτυχο, Καινοτομία – Ποιότητα – Εξωστρέφεια»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έλαβαν μέρος στη βράβευση των καινοτόμων επιχειρήσεων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής  κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος, η  Υφυπουργός Υγείας κα Κατερίνα Παπακώστα,  ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης  Κουρουπλής,  η Βουλευτής κα Μαρία Ρεπούση – εκπρόσωπος της ΔΗ.ΜΑΡ.

Το παρών έδωσαν επίσης : η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεανώ Φωτίου, ο Βουλευτής κ. Μίμης Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Μητροπολίτης Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου κ. Στέφανος Κομνηνός, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιμελητηριακής κοινότητας, των τραπεζών και του επιχειρηματικού κόσμου.

 Στην εκδήλωση βραβεύθηκε και η κυρία Κατερίνα Μισθού από τη Ρόδο, η οποία εισήχθη 1η στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν είναι:

      -Εταιρεία MATRIX

      -Εταιρεία ΛΟΥΞ

      -Εταιρεία EPSILONNET

      -Εταιρεία ΟΝΕΧ

      -Εταιρεία MAT ELECTRONICS

      -Συνεταιρισμός ΘΕΣ γάλα ΠΙΕΣ

       - Εταιρεία ΤΑΧΙΒΕΑΤ

       -Όμιλος 9 ΣΥΝ