X

Στη Νέα Ερυθραία το πρώτο ελληνικό Farmers Market

Στο διεθνές δίκτυο της Endeavor εντάχθηκε η πρώτη στεγασμένη αγορά βιολογικών προϊόντων.

Ant1news

Ένα νέο μοντέλο αγοράς βιολογικών προϊόντων, με στεγασμένα σημεία πώλησης και e-shop, δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να διαθέτουν χωρίς μεσάζοντες τα προϊόντα τους σε χαμηλές τιμές και στους καταναλωτές να έχουν τα αγνά προϊόντα απευθείας από το χωράφι στο σπίτι τους.

Η «Farmers Republic», που εξασφαλίζει στους καταναλωτές άριστης ποιότητας πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα είναι το νέο μέλος στη οικογένεια της Endeavor.

Η εταιρία επιλέχθηκε στο 55ο διεθνές πάνελ της Endeavor Global , που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή κορυφαίων αξιολογητών. Ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ηγέτες που επέλεξαν συνολικά 23 επιχειρήσεις από 12 χώρες και ο αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και μέλος της Endeavor, Θοδωρής Κυριακού.

Η καινοτόμα επιχείρηση ανοίγει δρόμους για τους παραγωγούς και τα ελληνικά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα στο εξωτερικό. Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πληθαίνουν μέρα με την ημέρα, καθώς το ελληνικό μποστάνι κατακτά όλο και περισσότερα νοικοκυριά εκτός συνόρων.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από παραγωγούς και έχει την επωνυμία «Farmers market». Διαθέτει φρέσκα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, τα οποία μπορούν να αποσταλούν, μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας, όχι μόνο στην Αττική ή στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.