X

Βραβείο «Συνέπειας Επιδίωξης της Αριστείας» για την «Athenian Sea Carriers»

Η εταιρεία, που αποτελεί τον πόλο της ναυτιλιακής δραστηριότητας του Ομίλου Κυριακού τιμήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ant1news

Την «Συνέπεια στην επιδίωξη της Αριστείας» που επιδεικνύει επί μακρόν η «Athenian Sea Carries»  του Ομίλου Κυριακού τίμησε, απονέμοντας της ομώνυμη διάκριση, η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής για την απονομή των Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας.

Με γραφεία σε κάθε γωνιά της γης, μεταξύ άλλων σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη, Κορέα και Φιλιππίνες η «Athenian Sea Carries», που  αποτελεί τον κεντρικό πόλο της ναυτιλιακής επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ομίλου Κυριακού, έχει κύριο έργο της την μεταφορά πετρελαίου και των προϊόντων του, καθώς και την αγοραπωλησία πετρελαιοφόρων.

Οι διακρίσεις της με την Αναγνώριση της Επιχειρηματικής Αριστείας είναι συνεχείς από το 2007 και μετά και μάλιστα στο ανώτερο επίπεδο των πέντε αστέρων.

Τις πιστοποιήσεις και τις διακρίσεις της επιχειρηματικής αριστείας απένειμε και φέτος η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Διοίκηση Ποιότητας.