X

Πασχαλινό τραπέζι από τη ΓΙΩΤΗΣ με άρωμα επιτυχίας και οικονομίας!

Τα απλα και καθημερινά υλικά της ΓΙΩΤΗΣ, αποτελούν εγγύηση για την δημιουργία των πιο νόστιμων πασχαλινών συνταγών, σίγουρα και οικονομικά.

Ant1news

Τα απλά και καθημερινά υλικά, για την ΓΙΩΤΗΣ γίνονται ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις πιο νόστιμες Πασχαλινές συνταγές, με Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία! Θέλετε μερικά παραδείγματα;

Αρκούν τα λίγα λαχανικά, με το τυρί που έχουμε στο ψυγείο και μια συσκευασία Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ για να ετοιμάσουμε ένα λαχταριστό ογκρατέν που θα συμπληρώσει το καθιερωμένο αρνάκι στο γιορτινό τραπέζι.

Στη συνέχεια, θα είναι η στιγμή να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας, καταπληκτικά γλυκά! Και σ’ αυτή την περίπτωση οι «πρώτες ύλες» μας θα είναι τα πιο απλά, σπιτικά υλικά και, φυσικά, η ΓΙΩΤΗΣ.

Με μερικά μπισκότα, μπανάνες, ένα φακελάκι Άνθος Αραβοσίτου και λίγο Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ μπορούμε να φτιάξουμε ένα ανάλαφρο trifle κρέμας με μπανάνα!

Επίσης, τα μπισκότα που έχουμε στο ντουλάπι μας και το υπόλοιπο γάλα από το ψυγείο, με μια συσκευασία Garni και μια Κρέμα Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ, θα μας βοηθήσουν να ετοιμάσουμε μια υπέροχη τούρτα σοκολατίνα!

Και φυσικά η Φαρίνα, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Μπέικιν Πάουντερ, η Μαγιά Στιγμής και Νωπή ΓΙΩΤΗΣ είναι τα κατάλληλα υλικά για τα πιο απολαυστικά και αφράτα τσουρέκια, κουλούρια, παραδοσιακά ψωμιά, που μπορείτε να φτιάξετε την πασχαλινή περίοδο.

Όλα τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία, όχι μόνο για τις καθημερινές απολαύσεις αλλά και για τις πασχαλινές μας δημιουργίες.

Ανακαλύψτε απολαυστικές συνταγές ΓΙΩΤΗΣ στο www.sintages-jotis.gr. Και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.jotis.grwww.facebook.com/jotis.gr, www.youtube.com/jotisgr