X

Νέα μεγάλη διάκριση για την Athenian Sea Carriers

Η Athenian Sea Carriers ανάμεσα στις 16 επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για την υπευθυνότητα, την ακεραιότητα και την ευθύνη τους. Αρίστευσε στον τομέα της επιχειρηματικής ηθικής.

Ant1news

Το ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής, που βοηθά τις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν συστήματα και πολιτικές που συμβάλουν στην εταιρική ανάπτυξη,  αλλά και την ευρύτερη κοινωνική ευημερία , βράβευσε 16 επιχειρήσεις.

Μεταξύ των επιτυχημένων επιχειρήσεων που έλαβαν τη διάκριση στην 8η εκδήλωση των βραβείων του EBEN GR ήταν η Athenian Sea Carriers, η οποία βραβεύτηκε για τη «Ναυτιλιακή Αριστεία» και για την «Κοινωνική Περιβαλλοντική και Ηθική Διακυβέρνηση».

Ο cpt. Μανώλης Κοσμάς, DPA/CSO/ Vetting Manager της Athenian Sea Carriers, παρέλαβε εκ μέρους της Athenian Sea Carriers το βραβείο «Ναυτιλιακής Αριστείας»  από τον αγγλικό νηογνώμονα  και  το βραβείο «Κοινωνική Περιβαλλοντική και Ηθική Διακυβέρνηση» από το Ελληνικό Ινστιτούτο  Επιχειρηματικής Ηθικής, κατόπιν ελέγχου και αξιολόγησης.

Ακολούθησαν τα βραβεία για το διαγωνισμό διπλωματικών εργασιών από μεταπτυχιακούς φοιτητές με θέμα "Οι Ηθικές Αξίες για Κοινωνική Ευημερία" που διοργάνωσε το EBEN GR.

Στην εκδήλωση των βραβείων του EBEN GR παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής, σημαντικοί παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας , μέλη του EBEN GR όπως και του EBEN EUROPE που ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση όπως και στελέχη επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για την εφαρμογή των αρχών του μοντέλου SEE G.