X

Τα ΕΛΠΕ στηρίζουν “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και ακόμη 10 ιδρύματα

Στην πρωτοβουλία που πήραν Διοίκηση και εργαζόμενοι στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ant1news

Έντεκα μη κυβερνητικές οργανώσεις επέλεξαν να στηρίξουν φέτος η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ομίλου ΕΛΠΕ.

Για άλλη μια χρονιά, προσωπικό και μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες γιορτές για τους εργαζομένους και τις οικογένειες τους ούτε να προσφερθούν εταιρικά δώρα σε πελάτες και συνεργάτες.

Το ποσό που θα ξοδευόταν για όλα αυτά, θα διατεθεί όπως συν-αποφασίστηκε από το προσωπικό και τους επικεφαλής των Ελληνικών Πετρελαίων για την στήριξη 11 ιδρυμάτων και ΜΚΟ που χρήζουν οικονομικής στήριξης για να συνεχίσουν τις πολύτιμες δράσεις τους. 

Ειδικά, για το «Χαμόγελο του Παιδιού» αποφασίστηκε να καλυφθεί πλήρως η οφειλή για ΕΝΦΙΑ και Τέλη κυκλοφορίας. Το συνολικό ποσό για αυτές τις δύο φορολογικές επιβαρύνσεις ανέρχεται σε 65.777,85 ευρώ.

Σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, οο Πρόεδρος του ΔΣ, Στάθης Τσοτσορός, ο Διεθύνων Σύμβουλος των "ΕΚΟ" και "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ", Παναγιώτης Πετρούλιας και η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών του Ομίλου, Σταματία Ψυλλάκη, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επικεφαλής, ήταν η ψυχή του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, στον οποίο οι εκπρόσωποι των ΕΛΠΕ έδωσαν επιταγή ισόποση με την φορολογική επιβάρυνση για το «Χαμόγελο του Παιδιού».