X

Ας Μιλήσουμε: Η νέα πρωτοβουλία της Eurolife ERB

Τόπος συνάντησης για όσους πιστεύουν πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς, όχι για να σε σταματούν...

Ant1news

«Ας Μιλήσουμε» ... Πρόκειται για τη νέα πρωτοβουλία της Eurolife ERB που δημιουργεί, με την ιστοσελίδα αυτή, ένα ακόμη κανάλι επικοινωνίας με το ευρύ κοινό, προωθώντας έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της καθημερινότητας.

Τόπος συνάντησης όλων όσοι συμφωνούν πως η ζωή είναι για να τη ζεις, όχι να την παρακολουθείς, επιλέγουν να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αντιμετωπίζουν με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα τις δυσκολίες και ασπάζονται τις «καλές συνήθειες» της προνοητικότητας και του προγραμματισμού, απαραίτητες για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Προτεραιότητα του as-milisoume.gr είναι ο θετικός τρόπος σκέψης και η στάση «παίρνω τη ζωή στα χέρια μου», που επιτρέπουν να απολαμβάνει κανείς τη ζωή και να βγαίνει κερδισμένος σε πολλά επίπεδα.

Πλατφόρμα που έμμεσα, ενίοτε και άμεσα, προωθεί την έννοια της ασφάλισης, υπενθυμίζοντας τις ανάγκες που αυτή μπορεί να καλύψει με τρόπο κατανοητό, με απτά παραδείγματα, με απλό, μη εμπορικό, λόγο.

Η ιστοσελίδα as-milisoume.gr περιέχει ύλη γενικού ενδιαφέροντος που έχει στόχο να προκαλέσει το διάλογο γύρω από θέματα καθημερινά, αλλά όχι απαραίτητα απλά, που με τη συζήτηση αντιμετωπίζονται ευκολότερα.

 

Το περιεχόμενο ανανεώνεται διαρκώς, με αναρτήσεις 3-5 νέων άρθρων κάθε εβδομάδα.

Πού απευθύνεται

Το «Ας μιλήσουμε» της Eurolife ERB απευθύνεται στον σύγχρονο εργαζόμενο, οικογενειάρχη, ενεργό πολίτη, και των δυο φύλων,  που θέλει να ορίζει τη ζωή του, επιζητά να δει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αναζητά την έμπνευση στην καθημερινότητά του, κοιτάζει μπροστά και σηκώνει τα μανίκια όποτε χρειαστεί.

Ενότητες 

  • Αναζητάμε την έμπνευση: Ιδέες, θέματα, πρωτοβουλίες που διευρύνουν τους ορίζοντές μας.
  • Δείτε το από άλλη γωνία  - γιατί πάντα υπάρχει η άλλη όψη των πραγμάτων.
  • Εξυπνότεροι στα καθημερινά: όσα μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα κάθε μέρα.
  • Όταν δεν ξέρουμε, ρωτάμε: για όλα υπάρχει κάποιος, κάπου, που έχει την απάντηση
  • Εκτός πλαισίου – άρθρα που είναι ενδιαφέροντα και δεν «εντάσσονται» αυστηρά στις άλλες ενότητες!