X

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ευκαιρίες καριέρας μέσω του “Graduate Trainee Program”

Για ακόμη μία χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσκαλεί νέους απόφοιτους να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην εταιρεία.

Ant1news

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στις οποίες προτιμούν να εργάζονται οι νέοι της Γενιάς Y στην Ελλάδα,  υλοποιεί για 26η χρονιά το Graduate Trainee Program και προσκαλεί  νέους ταλαντούχους απόφοιτους να  συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και να γίνουν μέρος μιας μεγάλης και δυνατής ομάδας στην Ελλάδα και την Κύπρο.  

Νέοι και νέες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, αλλά και με σύντομη εργασιακή εμπειρία έως 2 έτη, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Ιουλίου στην ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee.

Όσοι επιλεχθούν θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια διαδρομή πλούσια σε γνώση και επαγγελματική εμπειρία, αποκτώντας εξοικείωση με τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία μιας δυναμικής εταιρείας. 

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους νέους απόφοιτους  να αναπτύξουν το ταλέντο και τις δεξιότητές. Στόχος για τους Graduate Trainees είναι να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμες θέσεις τόσο μέσα στην εταιρεία, αλλά και να έχουν την επιλογή όσοι το θελήσουν, να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό, στις χώρες του Ομίλου Coca-Cola HBC.

 

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αριθμεί 1.500 εργαζόμενους σε όλη τη χώρα, από τους οποίους το 40% ανήκει στη γενιά Υ, και προσφέρει δεκάδες επιπλέον εποχικές θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας τόσο την εφοδιαστική της αλυσίδα, καθώς και τις πωλήσεις της, έναν τομέα πρώτο σε ανθρώπινο δυναμικό συγκριτικά με άλλες εταιρείες του κλάδου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής και τη δομή του προγράμματος, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.coca-colahellenic.gr/graduatetrainee.