X

“Φωτιά” από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες

Το ενδεχόμενο χορήγησης και πέμπτης άδειας επιμένει να αφήνει ανοιχτό η συμπολίτευση, ενώ επίκειται η κατ΄ ευφημισμό «ηλεκτρονική δημπρασία».

Ant1news

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών στις 30 Αυγούστου πλησιάζει στο τέλος της, τον υδράργυρο στο θεμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, ανεβάζουν σε όλο και υψηλότερα επίπεδα οι δηλώσεις μελών της Κυβέρνησης και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο χορήγησης και πέμπτης άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, το οποίο άφησε σήμερα ανοιχτό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Η Κυβέρνηση δέχεται πυρά και για την κατ’ ευφημισμό «ηλεκτρονική δημοπρασία», δεδομένου ότι ταυτόχρονα με το ψηφιακό, θα υπάρχει και ένα σύστημα υποβολής των προσφορών μέσω …εγγράφων. Μάλιστα, σε περίπτωση διαφοροποίησης των δυο προσφορών από τον ίδιο πλειοδότη, θα υπερισχύει το ποσό που αναφέρεται στο έγγραφο που θα υποβάλλει στην διάρκεια της δημοπρασίας

Από το Μαξίμου πάντως, μετά από την πρωινή σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους στενούς του συνεργάτες, διεμήνυαν ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό και την διαδικασία που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.