X

Λιαρέλλης: απολύτως διασφαλισμένα τα δάνεια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Οι αρμόδιες αρχές τα αναφέρουν ως "μηδενικού ρίσκου", κατέθεσε στην Επιτροπή της Βουλής. Τι είπε για τους εργαζόμενους, την άδεια και την απόφαση του ΣτΕ.

Ant1news

Ο ΑΝΤENNA είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στο χώρο των ΜΜΕ στην Ελλάδα, με περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους, έχει συνεισφέρει 1,2 δις ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, έχει δαπανήσει 1,1 δις για παραγωγές περιεχομένου και τα δάνειά του είναι απολύτως εξασφαλισμένα και εγγυημένα, τόνισε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΝΤΕΝΝΑ TV.

Όπως τόνισε ο Στρατής Λιαρέλλης, όλα τα πορίσματα των αρμοδίων Αρχών, καταδεικνύουν ότι τα δάνεια του ΑΝΤΕΝΝΑ είναι «μηδενικού ρίσκου»

Σε ότι αφορά την συμμετοχή του ΑΝΤΕΝΝΑ στον διαγωνισμό για τις άδειες, ο κ. Λιαρέλλης είπε ότι αποφασίστηκε καθώς «αυτός ήταν ο νόμος» τονίζοντας ότι «είναι αυτονόητη η επιστροφή των χρημάτων που δόθηκαν για την άδεια, εάν ο νόμος κριθεί ως αντισυνταγματικός».

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ χαίρει της εμπιστοσύνης και της στήριξης των μετόχων του, επεσήμανε ο Στρατής Λιαρέλλης, αναφέροντας πώς σύντομα ο Όμιλος, θα επεκτείνει την παρουσία του σε ακόμη τέσσερις χώρες.