X

Οι μεγάλοι νικητές των Effie Awards Hellas 2016

Οι  πιο αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας και μάρκετινγκ των τελευταίων δυο ετών διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, υποστηρικτής της οποίας ήταν ο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Η αντοχή-το πείσμα-η ευελιξία-η προσαρμογή στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ελληνική αγορά-η ευρηματικότητα-το καινοτόμο και το πρωτοποριακό με βάση το ανθρώπινο συναίσθημα έφεραν αποτέλεσμα στις εταιρείες, με πωλήσεις των προϊόντων τους εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Οι 17 πιο αποτελεσματικές καμπάνιες επικοινωνίας και μάρκετινγκ των τελευταίων δυο ετών βραβεύθηκαν στα Effie Awards Hellas, που αποτελούν θεσμό στο χώρο της διαφήμισης.

Το βραβείο Grand Effie απονεμήθηκε στις εταιρείες McCANN Worldgroup και ActionAid Hellas για την καμπάνια «Στάση». Agency of the Year ήταν επίσης η McCANN Worldgroup, ενώ η «Mondelez International» ανακηρύχτηκε Client of the Year για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τη νέα ειδική διάκριση Brand of the Year κέρδισε η ActionAid.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Γρηγόρης Πολυχρονίδης καθώς και η Δρ. Καλλιόπη Δασύρα, πολυβραβευμένη Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Αστροφυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν ο ANT1.