X

Ο Χριστουγεννιάτικος “κόμβος” συνταγών “Παπαδοπούλου”

Αυτές τις γιορτές πες κι εσύ Ειρήνη Υμίν... Η blogger Ειρήνη Ζεβελάκη δίνει γευστικές λύσεις, φτιάχνοντας νόστιμες Χριστουγεννιάτικες συνταγές με αγαπημένα προϊόντα Παπαδοπούλου.

Ant1news

Γιορτές… ημέρες χαράς, θαλπωρής και ατελείωτου στρες! Ευτυχώς φέτος κρατάμε μόνο τις χαρές και αναφωνούμε όλοι μαζί Ειρήνη Υμίν! 

Η blogger Ειρήνη Ζεβελάκη του βραβευμένου food blog Paxxi.gr, μας δίνει γευστικές λύσεις, φτιάχνοντας τις πιο νόστιμες Χριστουγεννιάτικες συνταγές με τα αγαπημένα μας προϊόντα Παπαδοπούλου. “Μπισκοτένια Άστρα” με Μιράντα Παπαδοπούλου, “Ταρανδάκια Ρούντολφ” με Caprice Παπαδοπούλου και “Cupcake Croque-Madame” με ψωμί Χωριανό Παπαδοπούλου είναι μερικές από τις συνταγές που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας, μικρούς και μεγάλους! 

Επισκεφθείτε το http://syntages.papadopoulou.gr/eirhnhymin/ και ανακαλύψετε τις γευστικές και πρωτότυπες λύσεις που μας προτείνει η αγαπημένη μας blogger. Σε κάθε συνταγή μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο,  μοναδικά-γιορτινά tips και μουσικές προτάσεις.

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς δώρα, δεν είναι Χριστούγεννα, πάρτε μέρος στο Χριστουγεννιάτικό διαγωνισμό για να κερδίσετε είτε μία τσάντα με τα αγαπημένα σας προϊόντα Παπαδοπούλου είτε ένα Μixer από την εταιρεία Kenwood.