X

Η BSB στις διεθνείς εκθέσεις μόδας Panorama Berlin και Who's Next

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο πρόσφατες συμμετοχές της εταιρείας BSB στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις μόδας.

Ant1news

Ο όμιλος B & F και ειδικότερα η εταιρεία BSB ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις δύο πρόσφατες συμμετοχές της στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις μόδας που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη. 

Συγκεκριμένα, η BSB παρουσίασε την συλλογή BSB Jeans για το επόμενο Φθινόπωρο / Χειμώνα 2017-8 στην έκθεση  Panorama Berlin που διεξήχθη στο Βερολίνο (17–19/1) και στην Whos Next που διεξήχθη στο Παρίσι (20-23/1). 

H BSB συμμετείχε για 5η συνεχή χρονιά στις συγκεκριμένες εκθέσεις και είχε μεγάλη και αισθητή παρουσία με δύο «επιβλητικούς» χώρους (περίπτερα) που αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική, αλλά και την φιλοσοφία του brand, το οποίο ηγείται στο χώρο της γυναικείας μόδας στη χώρα μας και έχει δυναμική ανάπτυξη σε συνολικά 19 χώρες..

Η συλλογή της BSB απέσπασε για άλλη μια χρονιά τα θετικότερα σχόλια από τους αντιπροσώπους των ισχυρότερων ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας, χωρών που για την BSB αποτελούν από τους βασικότερους στόχους διείσδυσης και εδραίωσης τα επόμενα χρόνια.