X

To smart fortwo θα κερδίσει ο μεγάλος νικητής του Rising Star

Το νέο smart fortwo το πιο έξυπνο αυτοκίνητο πόλης, είναι Υποστηρικτής του Rising star, του πιο πρωτοποριακού και διαδραστικού talent show στην ελληνική τηλεόραση.

Ant1news

Ο αστικός μύθος επέστρεψε… για να αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο την πόλη μας!

Για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη.

Καλωσορίσατε στο νέο smart fortwo. Όταν οι άλλοι συνεχίζουν να σκέφτονται χιλιόμετρα ανά ώρα, εμείς σκεφτόμαστε λίγο πιο μπροστά. Άλλωστε, στην πόλη σημασία έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από ό,τι στον αυτοκινητόδρομο.

Μεγάλη ευελιξία, μικρός κύκλος στροφής, υψηλή άνεση και έξυπνες λειτουργίες – και, βέβαια, πάνω από όλα είναι η δυνατότητα να παρκάρεις ξέγνοιαστα παντού, για παράδειγμα. Σε αυτούς τους τομείς, και το νέο smart fortwo αποδεικνύεται ξανά "μεγάλο". Με μήκος μόλις 2,69 m.

Ολοκαίνουριο και χαρακτηριστικά smart. Το ότι βρίσκεστε μέσα σε μικρό αυτοκίνητο, το παρατηρείτε ίσως μόνον όταν παρκάρετε χωρίς πρόβλημα σε πολύ μικρές θέσεις στάθμευσης. Το εσωτερικό σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται αναπάντεχα ευρύχωρο: η εμφάνιση κι υφή των υλικών, καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή, προσφέρουν οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο. Πολλές επιφάνειες επενδύονται με ύφασμα και εντυπωσιάζουν με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι από κομψοί έως έντονα εκφραστικοί. Ο λόγος είναι ότι το smart fortwo δεν έχει αποκτήσει μόνο περισσότερο design και υψηλότερη ποιότητα: απέκτησε και δέκα εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος, που στο εσωτερικό του γίνονται απολύτως αισθητά μαζί με το νέο φρέσκο look.

Υπάρχει ένα κατάλληλο για εσένα

Προσαρμόστε το smart σας απολύτως στις δικές σας απαιτήσεις – με τα ολοκληρωμένα πακέτα εξοπλισμού. Είτε το θέλετε πιο σπορτίφ, πιο φωτεινό ή πιο άνετο:

Επισκεφθείτε το www.smart.com και ανακαλύψτε τις επιμέρους λύσεις εξοπλισμού, όπως το πακέτο Sport, το πακέτο LED & Sensor, το πακέτο Cool & Audio, το πακέτο Cool & Media ή το πακέτο Άνεσης και δημιουργήστε τη διαμόρφωση που εσείς θέλετε.

Διατηρήστε την ευελιξία σας – και στα οικονομικά σας.

Αγοράζοντας ένα smart επιλέγετε ένα μοναδικό αυτοκίνητο και μέγιστη ευελιξία  - ειδικά σε συνδυασμό με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μας. Με τις διάφορες λύσεις χρηματοδότησης και μακροχρόνιας μίσθωσης, αποκτάτε έξυπνα και γρήγορα το smart σας. Επιπλέον, με τα προϊόντα ασφάλισης που προσφέρουμε είστε απόλυτα προστατευμένοι κάθε στιγμή.

Αποκτήστε τώρα το smart fortwo