X

Νέα πνοή στην “ANASSA ORGANICS” από το “Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ΟΠΑΠ”

Η εταιρεία είναι μία από τις 20 επιχειρήσεις που απολαμβάνουν τα οφέλη της δράσης του Οργανισμού.

Ant1news

«Κάτι καλύτερο ξεκινάει και για την επιχειρηματικότητα» από τον ΟΠΑΠ, δίνοντας πνοή σε 20 αναπτυσσόμενες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επελέγησαν με κριτήριο την καινοτομία, το επιχειρηματικό τους μοντέλο, τις προοπτικές ανάπτυξης και το όραμα του επιχειρηματία.

Oι εταιρείες αποτελούν πλέον μέρος του προγράμματος «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ». Ανάμεσα τους η «ANASSA ORGANICS», που χρησιμοποιεί κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης από οργανικές καλλιέργειες και συνεργάζεται με καλλιεργητές, που εφαρμόζουν παραδοσιακές τεχνικές, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια και μέντορες, παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση στα στελέχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προκειμένου να οργανώσουν στο μέγιστο τη στρατηγική τους και να διαχειριστούν το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται σε συνεργασία με το διεθνή Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Endeavor», στόχο έχει να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για την απασχόληση και την ανάπτυξη στη χώρα μας.