X

Η “Madame Shou Shou” στο Πρόγραμμα “Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ”

Είναι μία από τις 20 μικρομεσαίες εταιρείες που απολαμβάνουν τα οφέλη της καινοτόμου δράσης του Οργανισμού.

Ant1news

Οι 20 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που στηρίζονται από το Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», αποκτούν μοναδική προοπτική, δημιουργούν θέσεις εργασίας και διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες.

Το μήνυμα της δράσης, «Κάτι καλύτερο ξεκινάει και για την επιχειρηματικότητα», έχει βρει πλήρη επιβεβαίωση και στην περίπτωση της εταιρείας «Madame Shou Shou», που με την σχεδιάστρια Ελίνα Κορδαλή, μέσα σε λιγότερα από πέντε χρόνια, δημιούργησε ένα «fashion brand».

Τα ρούχα της, που ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, διατίθενται σήμερα σε σχεδόν 100 καταστήματα στην χώρα μας, καθώς και σε 25 χώρες ανά τον πλανήτη.

Οι επιλεγμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», έχουν ολοκληρωμένη στρατηγική καθοδήγηση, πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία και διεθνείς αγορές, ενώ στελέχη τους συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και δράσεις δικτύωσης.

Στην υλοποίηση του προγράμματος, μέσω του οποίου ο ΟΠΑΠ δίνει νέα πνοή στην ελληνική αγορά και κατ’ επέκταση δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, συμμετέχει ο διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός “Endeavor”.