X

Στήριξη του ΟΠΑΠ στην “Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη”

Η εταιρεία συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Επιχειρηματική ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», που υποστηρίζει με πολυσχιδείς δράσεις, 20 καιτονόμες επιχειρήσεις.

Ant1news

Αύξηση της παραγωγικότητάς τους, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και συνεισφορά στη γενικότερη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας επιτυγχάνουν  οι 20 επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ».

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε 20 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες. 

Αυτό καθίσταται εφικτό, μέσω ολοκληρωμένης στρατηγικής καθοδήγησης και  εκπαιδευτικών σεμιναρίων από ταλαντούχους μέντορες και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, αλλά και της πρόσβασης σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, που θα τις βοηθήσει να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις, που εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους. 

Ανάμεσα στις 20 αναπτυσσόμενες, μικρομεσαίες, ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ είναι η «Κουφετοποία Χατζηγιαννάκη», μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων, που ξεκίνησε από το Πειραιά το 1950, με κύρια δραστηριότητα τη παραγωγή κουφέτων. 

Σήμερα, όχι μόνο έχει κερδίσει μεγάλο μερίδιο στην ελληνική αγορά, αλλά έχει επεκταθεί στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερική και της Μέσης Ανατολής, εξάγοντας πλέον τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες.

Η «Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη», έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως στα European Business Awards 2015, στα οποία κέρδισε το βραβείο «National Champion» στην κατηγορία «Επικέντρωση στον Πελάτη», ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Την ίδια χρονιά της απονεμήθηκε βραβείο για τα νέα προϊόντα που έφερε στην αγορά, μεταξύ των οποίων οι ελιές αμυγδάλου με stevia, που ξεχώρισαν στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών, στην Κολωνία της Γερμανίας.

Με το πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», που υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή, Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Endeavor», μπορούν πλέον να δημιουργηθούν, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, οι προϋποθέσεις για την αύξηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της χώρας.