X

ΟΠΑΠ: “Κάτι καλύτερο ξεκινά” και για την “Diving Status”

Η εταιρεία συμμετέχει στο Πρόγραμμα “Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ”.

Ant1news

Την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντές τους δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας  δίνει σε 20 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις το πρωτοποριακό Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ». 

Σε αυτό συμβάλει η ολοκληρωμένη στρατηγική καθοδήγηση και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που τους παρέχουν ταλαντούχοι μέντορες και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, ώστε να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα, πληροφορίες και σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, που θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που εξάγουν και  αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους. 

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να συνεισφέρουν στη γενικότερη οικονομική ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς με μοχλό τη καινοτομία. Ανάμεσα στις 20 αναπτυσσόμενες, μικρομεσαίες, ελληνικές επιχειρήσεις, που ξεχώρισαν και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του Οργανισμού, είναι η «Diving Status underwater services», που παρέχει υπηρεσίες υποβρύχιας επιθεώρησης, συντήρησης κι επισκευής πλοίων.

Με βάση της το λιμάνι στο Πειραιά, η εταιρεία παρέχει υψηλής ποιότητας υποβρύχιες τεχνικές υπηρεσίες, από έμπειρη ομάδα δυτών-τεχνικών και μηχανικών, επί 365 ημέρες το χρόνο. Pελάτες της «Diving Status underwater services» είναι ναυτιλιακές εταιρείες που διαχειρίζονται υπερπόντια πλοία, τα οποία εξυπηρετούνται παράκτια ή εν πλω, έτσι ώστε να είναι αξιόπλοα και να συνεχίζουν με ασφάλεια το δρομολόγιό τους.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρουν είναι η υποβρύχια επιθεώρηση και ο καθαρισμός υφάλων πλοίου, αλλά και η επισκευή όσων αντιμετωπίζουν μικρές έως σημαντικές βλάβες κατά τη διάρκεια παραμονής τους στη θάλασσα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η ανάγκη να μεταφερθούν σε ναυπηγείο.   

Το Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ» δίνει στις επιλεγμένες επιχειρήσεις πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία και σε διεθνείς αγορές, δημιουργεί προϋποθέσεις για τη γνωριμία τους με επενδυτές, αλλά και για τη συμμετοχή τους σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Με το Πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, που υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Endeavor», μπορούν πλέον να δημιουργηθούν μέσα από συγκεκριμένες δράσεις οι προϋποθέσεις για την αύξηση της απασχόλησης και την ανάπτυξη της χώρας.