X

Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο: “σταυροδρόμι” της Παράδοσης με τη Νέα Γενιά

Διανέμεται και μέσω ενός δικτύου πωλητών, που αποτελείται από νέους και νέες. Χαρίζει από 20.000 ευρώ σε 100 τυχερούς.

Ant1news

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των γιορτών και παραδοσιακά είναι ο πιο δυνατός μήνας για τα λαχεία κλήρωσης, καθώς όλοι θέλουν να μοιραστούν με την οικογένεια τους τη χαρά και την τύχη τους και να υποδεχτούν το νέο χρόνο με ελπίδα και νέες προσδοκίες .

 Το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο είναι η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που παντρεύει την παράδοση με τις σύγχρονες ανάγκες των παικτών για πολλούς και σίγουρους νικητές, καθώς θα κληρώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά 100 σίγουρους νικητές των 20.000 ευρώ και θα κάνει 100 οικογένειες να περάσουν τα Χριστούγεννα των ονείρων τους.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό διατίθεται φέτος και από ένα νέο δίκτυο πωλητών, που αποτελείται από νέους και νέες που έχουν μια επαγγελματική ευκαιρία να προωθούν τα λαχεία κλήρωσης αλλά και τα στιγμιαία λαχεία Σκρατς και να δίνουν ευκαιρίες για κέρδος σε χιλιάδες παίκτες ενώ παράλληλα κερδίζουν το εισόδημα τους (κύριο ή συμπληρωματικό).

Η νέα γενιά πωλητών λαχείων, εκπαιδευμένη και άριστα καταρτισμένη, φέρνει την παράδοση των λαχείων στο σήμερα με ένα σύγχρονο και φρέσκο τρόπο δίνοντας την ευκαιρία σε 100 οικογένειες να βελτιώσουν τη ζωή τους και να κάνουν ονειρικές γιορτές.

Γιατί ακόμα και στην κρίση η παράδοση αποτελεί στήριγμα και οδηγό για ένα καλύτερο, ελπιδοφόρο μέλλον για τους νέους και νέες αυτής της χώρας.

Το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό είναι διαθέσιμο σε όλους του λαχειοπώλες και πρακτορεία ΟΠΑΠ όλης της χώρας, και η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 26η Δεκεμβρίου και ώρα 16:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΝΤ1!