X

Το μέλλον της μετακίνησης στα χέρια της Toyota

Η παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία της εταιρείας με βασικό σύνθημα “Start Your Impossible” θέλει να αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ant1news

Υπάρχουν στιγμές που οι προσωπικοί στόχοι και τα όνειρα που κάνουμε μοιάζουν μακρινά και «αδύνατα», όλοι όμως έχουμε δικαίωμα στην ευκαιρία να υπερκεράσουμε τις προκλήσεις μας, να αγγίξουμε τα όρια μας, να ξεπεράσουμε τις δυνατότητες μας. Η Toyota επιβεβαιώνει πως η έννοια της μετακίνησης μπορεί να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης και τρόπος βελτίωσης της ποιότητας ζωής, πρεσβεύοντας την άποψη πως το ανθρώπινο σώμα μαζί με το πνεύμα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της δέσμευσης της εταιρείας για ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης, οι οποίες θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να ξεπεράσει κάθε πρόκληση, αγγίζοντας στο έπακρο της δυνατότητες του.     

H Toyota μεγαλώνει διευρύνοντας τους ορίζοντες της και μετατρέπεται από μια εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων σε έναν οργανισμό που λειτουργεί καθημερινά, πρεσβεύοντας το όραμα του για «Ελευθερία στη Μετακίνηση» για όλους. Με πίστη πως τα πάντα είναι δυνατά όταν ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και ικανός να μετακινείται, ακόμα και τα αδύνατα, το όραμα της εταιρείας είναι να ευνοήσει τη δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς φραγμούς, ενισχύοντας παράλληλα αξίες όπως η ταπεινότητα, η σκληρή δουλειά και η δυνατότητα του ανθρώπου να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία που του παρουσιάζεται χωρίς να παραιτείται ποτέ των δυνάμεων του.

Κατά τη διάρκεια του Toyota Mobility Summit που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Toyota ήταν ξεκάθαρος πως το μέλλον της μετακίνησης είναι στα χέρια εκείνων που επιθυμούν τη βελτίωση της κοινωνίας. Ο στόχος της εταιρείας εκφράζεται μέσα από την παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία «Start Your Impossible»  μέσω της οποίας η εταιρεία γιορτάζει τη πρώτη της παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία για να συμμετέχει στον εορτασμό των Ολυμπιακών και Παρά Ολυμπιακών αγώνων.

Η Toyota πιστεύει ότι έχει έρθει η στιγμή να μοιραστεί με όλους το όραμα και τις λύσεις που είναι έτοιμη να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη, ορίζοντας πάντα την μετακίνηση, ως τον τρόπο με τον οποίο παρέχει στους ανθρώπους την ευκαιρία να κυκλοφορούν ελεύθερα.