X

ΕΑΕΕ: Όταν τρέμουν οι τοίχοι, εσύ θα στηριχτείς στην τύχη; (βίντεο)

Το νέο μήνυμα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος μας καλεί να μην προκαλούμε την τύχη μας.

Ant1news

Να μη προκαλούμε την τύχη μας, μας καλεί η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με ένα νέο, χιουμοριστικό video που παρουσίασε σήμερα με σκοπό να ενημερώσει για την αξία των ασφαλιστικών προγραμμάτων περιουσίας από φυσικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ψηφιακής καμπάνιας με τίτλο «Σε μένα θα τύχει;» με την υπογραφή της ΕΑΕΕ και στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αξία της ασφάλισης και την ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης, κυκλοφορεί το νέο video της ενέργειας, με πρωταγωνιστές τις γνωστές σε όλους μας Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Μπεκατώρου.

Στο πιο πρόσφατο video της καμπάνιας, το οποίο εστιάζει στην ασφάλιση περιουσίας από φυσικές καταστροφές, η Κατερίνα και η Μαρία βρίσκονται σε γυμναστήριο για τις καλοκαιρινές προετοιμασίες. Ανεβαίνουν στο powerplate, ξεκινάει ο «τεχνητός εγκέλαδος» να κάνει τη δουλειά του και η Κατερίνα αρχίζει να φοβάται ότι βρίσκεται μέσα στο ρήγμα της Αταλάντης. «Είμαι ασφαλισμένη για σεισμό!! Τι; Εσύ όχι;» της λέει η Μαρία και απαντάει η Κατερίνα «Σώπα καημένη…Σε μένα θα τύχει;». Με έντρομο ύφος η Μαρία κοιτάει τη φίλη της, που τώρα κείτεται στο πάτωμα αφού δεν άντεξε τα…ρίχτερ του powerplate, και αναρωτιέται «Κατερίνα μου, όταν τρέμουν οι τοίχοι, εσύ θα στηριχτείς στην τύχη»;

 

Η καμπάνια της ΕΑΕΕ επιδιώκει να προβληματίσει το κοινό για τις συνέπειες του εφησυχασμού και του μη έγκαιρου προγραμματισμού. Αποτελείται από 4 videos τα οποία δείχνουν με ανθρώπινο, συμβολικό, και απλό τρόπο ότι τα απρόοπτα μπορούν να τύχουν σε όλους και για αυτόν ακριβώς το λόγο η ιδιωτική ασφάλιση είναι ένας σημαντικός σύμμαχος για κάθε μικρή ή μεγάλη ανατροπή της ζωής μας.

Εάν λοιπόν αναρωτιέστε και εσείς «Σε μένα θα τύχει;» μείνετε συντονισμένοι στην FB page της ΕΑΕΕ και στο You Tube Channel για να απολαύσετε όλη τη σειρά των Videos. Και ίσως πειστείτε ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν είναι μία πολυτέλεια. Είναι μία κίνηση φροντίδας για εσάς και την οικογένειά σας που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς τις κρατικές παροχές ασφάλισης. Γιατί … «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω».