X

30 χρόνια PET CITY: 30 χρόνια “τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους”

Μπήκε στην τέταρτη δεκαετία της, η 100% ελληνική εταιρεία, που είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες του είδους της στην Ευρώπη.

Ant1news

Πριν 30 χρόνια έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά η εταιρία PET CITY,  για να δημιουργηθεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ευρώπη σε προϊόντα εξειδικευμένα για τους μικρούς μας φίλους.

Με όραμα τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο αξιόπιστου κόσμου για τα ζώα ξεκίνησε ένα μακρόπνοο ταξίδι με κύριο στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοικιδίων από το Α έως το Ω.

Όταν κάποιος επισκέπτεται ένα κατάστημα PET CITY γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα βρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η εταιρία PET CITY καταλαμβάνει πάνω από το 40% του μεριδίου της αγοράς γιατί έμεινε πιστή στις αρχές της και προχώρησε με οδηγό την Αγάπη, την Εμπιστοσύνη και την Υπευθυνότητα, Αξίες που χαρακτηρίζουν τη δράση της εδώ και 30 χρόνια.

 

 

Σήμερα τα PET CITY απαριθμούν 60 καταστήματα, 560 Υπάλληλους, διαθέτουν πάνω από 15.000 προϊόντα, ενώ εξυπηρετούν 2.700.000 ικανοποιημένους πελάτες ετησίως.

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελεί για τα PET CITY μία μεγάλη οικογένεια.

 

 

Η υψηλή εξειδίκευση & η συνεχής κατάρτιση των εργαζομένων είναι μία διαδικασία που δεν σταματάει ποτέ, γιατί απλά οι ανάγκες των κατοικιδίων δεν σταματούν ποτέ. Γνώμονας είναι οι άνθρωποι που απασχολούνται στα PET CITY να αγαπούν αυτό που κάνουν. Τόσο απλά.

  

 

Η εταιρία PET CITY χαρακτηρίζεται από έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που διέπει τη δράση της εδώ και 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Μέσα από τα PET CITY δημιουργήθηκε η μεγαλύτερη και πιο αληθινή οικογένεια φιλόζωων στην Ελλάδα με συνεχείς δράσεις για τα ζώα και το περιβάλλον.

Εξάλλου, κεντρικό μήνυμα για την κοινωνική δράση της εταιρίας είναι το «Αγαπώ τα ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον», με στόχο να εκπαιδεύσει τις επόμενες γενιές για την ομαλή συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα PET CITY είναι 100% Ελληνική Εταιρία.