X

Πολύωρες διακοπές νερού σε περιοχές της Αττικής

Το "νερό... νεράκι" είπαν χιλιάδες κάτοικοι της Αττικής, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα.

Ant1news

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις διακοπές νερού σε πολλές περιοχές της Αττικής, ταλαιπωρώντας χιλιάδες κατοίκους, την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.

Σε περιοχές στην Βούλα και του Παπάγου η ΕΥΔΑΠ στην ενημέρωσή της ανέφερε ότι το πρόβλημα θα λυνόταν στις 15.00 κάτι που δεν έγινε και υπάρχει νέα πρόβλεψη για αποκατάσταση της βλάβης στις 20.00 «εκτός απροόπτου», όπως σημειώνει η ΕΥΔΑΠ.

Επίσης, στην περιοχή του Κολωνού, στις οδούς Λένορμαν και Αλεξανδρείας, η πρόβλεψη για αποκατάσταση της βλάβης ήταν για τις 15.00, ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα, ούτε υπάρχει νεότερη πρόβλεψη.

Ωστόσο, προστέθηκαν και νέα προβλήματα σε γειτονιές των Μελισσίων και του Μενιδίου, όπου σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ το νερό θα επανέλθει στις 23.00 «εκτός απρόοπτου», όπως σημειώνει η επιχείρηση.

Πάντως, το πρόβλημα υδροδότησης στις περιοχές Φιλοθέη, Καλλιθέα, Νέο Ηράκλειο, Ασπρόπυργο και Ακαδημία Πλάτωνος έχει αποκατασταθεί.