X

Platinum Μέλος της Global Sustain ο ΑΝΤ1

Ο σταθμός με την πλούσια δράση και προσφορά στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, αναπτύσσει σχέσεις με καταξιωμένους φορείς.

Ant1news

Ακόμη μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 για τον ΑΝΤ1 TV στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Ο ΑΝΤ1 στοχεύοντας σε μια ακόμα πιο κοινωνικά υπεύθυνη τηλεόραση και όντας πάντα ευαίσθητος δέκτης των αλλαγών που συντελούνται στην κοινωνία, ξεκίνησε την συνεργασία του με τη Global Sustain, αποτελώντας πιά Platinum Μέλος του δικτύου της.

Η εταιρία Global Sustain ιδρύθηκε το 2006, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία, την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, τις υπεύθυνες επενδύσεις, την επιχειρηματική ηθική και αριστεία, τη διαφάνεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη λογοδοσία. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Αποστολή της εταιρείας είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος - περιβάλλον - οικονομική ωφέλεια.

Είναι πλέον και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η υιοθέτηση και η αποτελεσματική προβολή πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων, βελτιωμένες χρηματοοικονομικές επιδόσεις, μειωμένα λειτουργικά κόστη, αυξημένο κύρος, αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και θετική φήμη, πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ευκολότερη διαχείριση κρίσεων, καθώς επίσης και προστιθέμενη αξία.

Ο ΑΝΤ1 σ ‘ αυτό το πλαίσιο, στα 30 χρόνια παρουσίας του, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που περιλαμβάνει περισσότερες από 400 δράσεις προσφοράς και 2.200 ρεπορτάζ ανθρωπιστικού περιεχομένου. Γίνεται, λοιπόν, αρωγός στο όραμα της Global Sustain για ένα βιώσιμο κόσμο, όπου κάθε οργανισμός λειτουργεί με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το ανθρώπινο και φυσικό κεφάλαιο, με στόχο την ανάπτυξη.