X

Ελληνίδα διπλωμάτης βρήκε τραγικό θάνατο στη Μπανγκόγκ

Η 30χρονη γυναίκα έπεσε από ένα κινούμενο τρένο στην Μπανγκόκ και έχασε τη ζωή της.

Ant1news



Τραγικό θάνατο βρήκε η Ελληνίδα διπλωμάτης, Αριστέα Λιάπη, στέλεχος της ελληνικής Πρεσβείας στην Μπανγκόκ, όταν έπεσε από ένα κινούμενο τρένο.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, η άτυχη 30χρονη γυναίκα μετά από μία στάση 20 λεπτών που είχε κάνει το τρένο στο οποίο επέβαινε σε έναν σταθμό στην Sai Yok, επιχείρησε να βγει έξω την ώρα που αυτό ξεκίνησε, όμως το λουρί της τσάντας της πιάστηκε στην πόρτα του τρένου, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή στη σιδηροδρομική γραμμή.

Την οδύνη και την θλίψη του για τον χαμό της εξέφρασε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών. «Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.