X

Βίντεο-ντοκουμέντο με τον σατανικό εραστή να μεταφέρει την σορό του πρέσβη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δράση της "μαύρης χήρας" του Αμοιρίδη.Έκανε σεξ με τον εραστή της, ενώ ο πρέσβης βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο.

Ant1news


Η κάμερα ασφαλείας αδιάψευστος μάρτυρας της τραγικής κατάληξης του πρέσβη Αμοιρίδη. Ο εραστής και ο ξάδελφος του παλεύουν να χωρέσουν το άψυχο σώμα στο πίσω κάθισμα, όπως φαίνεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο. 

Ανοίγουν και τις δυο πίσω πόρτες του αυτοκινήτου, έχουν τυλίξει τη σορό σε ένα χαλί και με παροιμιώδη ψυχραιμία το τραβούν στο πίσω κάθισμα. 

Αυτό το ντοκουμέντο ήξερε ο Σέρτζιο Μορέιρα ότι μπορεί να τους κάψει. Γι΄ αυτό επιχείρησε να πάει να σβήσει το υλικό από τις κάμερες. Τον πρόλαβαν όμως οι αστυνομικοί. 

Στο φάκελο της αστυνομίας αναφέρεται ότι ο πολιτοφύλακας επιχείρησε να πάρει στην κατοχή του τις εικόνες από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος στο συγκρότημα κατοικιών όπου δολοφονήθηκε ο πρέσβης. Δεν κατάφερε να τις σβήσει,  καθώς πρόλαβαν και έφτασαν νωρίτερα οι αστυνομικοί. 

Το ειδύλλιο   

 
Πριν από έξι μήνες η Φρανσουάζ Αμοιρίδη έκανε σχέση με τον 29χρονο πολιτοφύλακα. Ειδύλλιο θυελλώδες καθώς η βραζιλιάνα προτιμούσε να μένει τον περισσότερο καιρό στο εξοχικό στο Ρίο, όπου έκανε σεξ με τον Μορέιρα ακόμα και όταν ο σύζυγός της ήταν στο διπλανό δωμάτιο. 

Η Φρανσουάζ, που ήδη μεταφέρθηκε σε σύμπλεγμα φυλακών υψίστης ασφαλείας αρνείται , μέχρι και σήμερα, ότι είχε ανάμιξη στη δολοφονία συζύγου της. Κατηγορεί τον αστυνομικό, ο οποίος, όμως, επιβεβαιώνει ότι το φονικό είχε σχεδιαστεί, από κοινού. 

Ο ρόλος της χήρας 

 
Αφοπλιστικός για τον ρόλο της Φρανσουάζ Αμοιρίδη ήταν στην κατάθεσή του ο εξάδελφος του εραστή. Την περιγράφει αδίστακτη, να υπόσχεται πολλές χιλιάδες δολάρια για το φονικό και να βάζει τις φωνές στους δράστες που δεν ξεφορτώθηκαν έγκαιρα το πτώμα. 

"Μαζευτήκαμε την Κυριακή, μια μέρα πριν από τη δολοφονία, για να την σχεδιάσουμε. Η Φρανσουάζ μου έταξε $25.000. Τη νύχτα του εγκλήματος μπήκε μέσα στο δωμάτιο και μας έβαλε τις φωνές που ακόμα είχαμε το πτώμα μέσα στο σπίτι", κατέθεσε ο Εντουάρδο Μορέιρα ντε Μέλο.

Το σατανικό τρίο πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα. Είναι ενδεικτικό ότι η χήρα εμφανίστηκε δυο μέρες μετά να δηλώσει την εξαφάνιση του πρεσβη στην αστυνομία έχοντας μαζί της ….τον δολοφόνο και εραστή της.