X

Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη

Ο δολοφόνος του Αμοιρίδη οδηγούσε επι 24 ώρες αναζητώντας μέρος για να πετάξει τη σορό. Τι εκτιμά η αστυνομία για τον ρόλο της συζύγου.

Ant1news

Νέα στοιχεία έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα Πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη. 

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος του Αμοιρίδη ταξίδεψε περίπου 300 χιλιόμετρα μέχρι να βρει πού θα παρατήσει τη σορό. Επι 24 ώρες οδηγούσε φτάνοντας μέχρι και την ορεινή πόλη Nova Friburgo, αλλά τελικά επέστρεψε στη Nova Iguacu όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα. 

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία φαίνεται πως δεν έχει καμία αμφιβολία για τη συμμετοχή της Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα  στο έγκλημα παρά το γεγονός ότι εκείνη φαίνεται να ήταν σίγουρη πως θα τη γλίτωνε φορτώνοντάς τα όλα στον εραστή της. 

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο  άνθρωπος που «έκαψε» το σατανικό ζευγάρι δεν είναι τελικά ξάδερφος του αστυνομικού αλλά ανιψιός. Ήταν εκείνος που από την αρχή αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την τραγική κατάληξη του Κυριάκου Αμοιρίδη. Μάλιστα, όπως είπε στην κατάθεσή του, η 40χρονη απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλήσει.

Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη έκανε σχέση με τον 29χρονο πολιτοφύλακα πριν από έξι μήνες. Ειδύλλιο θυελλώδες καθώς η βραζιλιάνα προτιμούσε να μένει τον περισσότερο καιρό στο εξοχικό στο Ρίο, όπου έκανε σεξ με τον Μορέιρα ακόμα και όταν ο σύζυγός της ήταν στο διπλανό δωμάτιο. 

Η Φρανσουάζ, που ήδη μεταφέρθηκε σε σύμπλεγμα φυλακών υψίστης ασφαλείας αρνείται , μέχρι και σήμερα, ότι είχε ανάμιξη στη δολοφονία συζύγου της. Κατηγορεί τον αστυνομικό, ο οποίος, όμως, επιβεβαιώνει ότι το φονικό είχε σχεδιαστεί, από κοινού.  

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο εραστής της συζύγου του πρέσβη που παλεύει να χωρέσει το άψυχο σώμα στο πίσω κάθισμα.