X

Ξεδιπλώνεται το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του πρέσβη

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δολοφόνους να μεταφέρουν την σορό του πρέσβη στο αυτοκίνητο. Η κυνική ομολογία του εραστή και ο ρόλος της συζύγου.

Ant1news

Κινηματογραφικά χαρακτηριστικά έχει η υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη, με τα νέα στοιχεία να ενισχύουν την εκδοχή του προμελετημένου εγκλήματος.

Νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει το αμάξι να μπαίνει στο πάρκινγκ του σπιτιού του πρέσβη δίχως να υπάρχει τίποτα στο πίσω κάθισμα αλλά όταν βγαίνει να εμφανίζεται ένας αδιευκρίνιστος λευκός «όγκος». 

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει, επίσης, την Φρανσουάζ Αμοιρίδη να γυρίζει μετά τα μεσάνυχτα μαζί με το παιδί στο σπίτι. Χαιρετά έναν γείτονά και μπαίνει στο σπίτι ενώ το πτώμα του πρέσβη είναι ακόμα στο σαλόνι. Το παιδί όπως κατέθεσαν δεν αντιλήφθηκε τίποτα καθώς οδηγήθηκε αμέσως στο υπνοδωμάτιο. 

Ο δράστης, σύμφωνα με την κατάθεσή του, προσπάθησε να παρουσιάσει το φόνο σαν κίνηση άμυνας, μετά από επίθεση του διπλωμάτη.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ρίο εμφανίζεται βέβαιος, ότι η σύζυγος του πρέσβη γνώριζε το έγκλημα που διέπραξε ο εραστής της.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος του Αμοιρίδη ταξίδεψε περίπου 300 χιλιόμετρα μέχρι να βρει πού θα παρατήσει τη σορό. Επι 24 ώρες οδηγούσε φτάνοντας μέχρι και την ορεινή πόλη Nova Friburgo, αλλά τελικά επέστρεψε στη Nova Iguacu όπου και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα.