X

Νέα πρόκληση: σκίτσο του Κολοκοτρώνη και του Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Ένα βήμα παραπέρα πήγε η προκλητικότητα των Αλβανών εθνικιστών, οι οποίοι ανέβασαν σκίτσο των ηρώων του 1821 να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό.

Ant1news

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασαν Αλβανοί εθνικιστές, οι οποίοι ανέβασαν στην σελίδα τους στο Facebook σκίτσο που αναπαριστά τους ήρωες της επανάστασης του 1821, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη, να σχηματίζουν με τις παλάμες τους τον αλβανικό αετό.

Η πρόκληση έρχεται σε συνέχεια  των αλλεπάλληλων κρουσμάτων προ ημερών σε ελληνικές στρατιωτικές μονάδες με στρατιώτες αλβανικής καταγωγής να φωτογραφίζονται με το σήμα του αλβανικού αετού, επισείοντας αυστηρές ποινές από τον αρχηγό ΓΕΣ και τον Υπουργό Άμυνας.

Στο μεταξύ, μετά από μπαράζ εμπρηστικών δηλώσεων κατά της χώρας μας αλλά και την υπόθεση των περιουσιών των Ελλήνων ομογενών, ο Έντι Ράμα εμφανίστηκε συγκαταβατικός σε εκδήλωση στους Αγίους Σαράντα.

 

«Η ταυτότητα της Ελληνικής Μειονότητας είναι αδιαπραγμάτευτη και υπόθεση που δεν αφορά την ίδια, αλλά το κράτος στο οποίο αυτή ανήκει», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας.