X

Αιφνιδιαστική αλλαγή του προγράμματος της Εμινέ Ερντογάν

Γιατί άλλαξε το πρόγραμμα της συζύγου του Ερντογάν; Συνάντηση Εμινέ Ερντογάν - Περιστέρας Μπαζιάνα για τσάι.

Ant1news

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε δοθεί στη δημοσιότητα, η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου, Εμινέ Ερντογάν, θα επισκεπτόταν το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η επίσκεψη της όμως ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, χωρίς να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Αρχικά, δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η σύζυγος του Τούρκου Προέδρου, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και για τον λόγο αυτό θα παρέμενε στο ξενοδοχείο της, αλλά η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Από το σημείο εκείνο και μετά άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, όπως ότι η ματαίωση της επίσκεψης έγινε για λόγους ασφαλείας που προέβαλαν οι Τούρκοι, είτε ότι η οφείλεται στην ένταση που προηγήθηκε κατά την διάρκεια της υποδοχής του Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι οποίες πάντως συνεχίζουν να είναι ανεπίσημες η Εμινέ Ερντογάν, επικονώνησε με την σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, με την οποία θα πραγματοποιούσαν την επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και της ζήτησε να πιούν ένα τσάι στο ξενοδοχείο που διαμένει, επικαλούμενη αδιαθεσία που δεν της επιτρέπουν την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Εμινέ Ερνογάν και την επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" όπου έχει καταλύσει.