X

Αιφνίδια συνάντηση του Πρέσβη των ΗΠΑ με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ο Τζέφρι Πάιατ είχε μακρά συνομιλία με τον Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, την ώρα που ο Πάνος Καμμένος είχε συνάντηση με απόστρατους επικεφαλής.

Ant1news

Αιφνιδιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Πεντάγωνο ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, όπου συναντήθηκε για πολύ ώρα, με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης και το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας και ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, γεύμα προς τρεις πρώην αρχηγούς Στρατού, παρουσία και του νυν, παρέθεσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος σε μία χρονική συγκυρία που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον λόγω της υποθέσεως της συλλήψεως των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους.

Στο γεύμα που διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, χρόνος ικανός για ανταλλαγή απόψεων σε βάθος, παρέστησαν οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΣ στρατηγοί ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Κωνσταντίνος Γκίνης και Βασίλειος Τελλίδης, καθώς επίσης και ο νυν αρχηγός Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.