X

Μπαχτσελί: Ανεύθυνοι Έλληνες πολιτικοί μας τρίζουν τα δόντια, αν χρειαστεί θα τα ξεριζώσουμε

Νέο παραλήρημα από τον αρχηγό του ΜΗΡ. Αδιανόητες δηλώσεις και χαρακτηρισμοί κατά του Π.Καμμένου.

Ant1news

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Στο στόχαστρο του Μπαχτσελί μπήκε τόσο ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και άλλοι Έλληνες πολιτικούς. Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης είπε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη.

«Αυτό το απόβρασμα υπουργός χαρακτήρισε την Τουρκία, εχθρό. Έστειλε επιπλέον 7.000 στρατιώτες στα νησιά του Αιγαίου και στα σύνορα. Είπε ότι είμαστε ενωμένοι και θα μας τσακίσουν. Είπε ότι αν χρειασθεί θα πάμε και θα πάρουμε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που συνελήφθησαν στις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται πως ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έχει χάσει το μυαλό του και κάνοντας τον ήρωα έχει φτάσει στα πρόθυρα της παράνοιας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια, «φαίνεται πως αυτό το υποκείμενο ξέχασε την ιστορία. Ξέχασε τις ημέρες που κυνηγήθηκαν και που ρίχτηκαν στην θάλασσα. Αν το επιθυμούν, είναι παιχνιδάκι για εμάς να επαναλάβουμε την ιστορία».

Στη συνέχεια ο κ. Μπαχτσελί και συνεχίζοντας το παραλήρημα του κατά του κ. Καμμένου τόνισε, «φαίνεται πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας θεωρεί τον εαυτό του βγαλμένο από τη μυθολογία και μιμείται το Δία, τον Απόλλωνα και τον Ποσειδώνα. Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει. Αν έχει πάθει κρίση υστερίας, να πάει στην πιο κοντινή ψυχιατρική κλινική».

Στη συνέχεια δε το έριξε… στα μαθήματα ιστορίας. «Οι παππούδες του πλήρωσαν το τίμημα της εχθρότητας εναντίον της Τουρκίας. Πήραν την απάντηση της προσπάθειας κατάληψης της Ανατολίας στα πεδία των μαχών. Πρόκειται για κενή προσπάθεια προβληματικών και σεσημασμένων πολιτικών μίας χώρας, που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο, να δείχνουν τα δόντια τους. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά όχι μόνο να ξεριζώνουμε αλλά και να σπάμε αυτά τα δόντια.

Για να γίνουμε κοφτερό μαχαίρι, χρειάστηκε να φάμε πολλά σφυριά, αλλά αν σηκωθεί πάλι σφυρί εναντίον μας θα τους το χτυπήσουμε στο κεφάλι τους. Γιατί εμείς είμαστε το τουρκικό έθνος. Δεν καταλαβαίνουμε εμείς από Έλληνες, PKK, FETÖ, PYD. Θα τους κατατροπώσουμε, θα τους πετσοκόψουμε, θα τους βυθίσουμε στο σκοτάδι.

Σηκωνόμαστε από το μέρος που πέφτουμε και ξανα-γεννιόμαστε όπως ξανα-ανατέλει ο ήλιος. Δεν είναι καιρός να σκεφτόμαστε τί λένε οι άλλοι ή τι σκέφτονται. Είναι καιρός ο καθείς να δηλώσει τη θέση του για την Τουρκία. Ο αιώνας ανήκει στους Τούρκους. Ο στόχος είναι η Κόκκινη Μηλιά, ο στόχος είναι η Μεγάλη Τουρκία».

Ο κ. Μπαχτσελί ολοκλήρωσε τις προκλητικές του δηλώσεις επισημαίνοντας, «αν ο τυχοδιώκτης υπουργός της Ελλάδας και οι πολιτικοί που έχουν την ίδια άποψη με εκείνον, επιχειρήσουν να ανακόψουν το δρόμο μας, τους συμβουλεύω να σκεφτούν ότι η δύναμή μας τους περιμένει στην Ανατολία, όπως και το 1920».