X

Πάιατ: στο καλύτερο σημείο τους οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις

Ομιλία του πρεσβευτή των ΗΠΑ, στο Ηρώδειο, ενώπιον 350 Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων…

Ant1news

Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι στο καλύτερο σημείο από κάθε άλλη φορά, τόνισε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας μπροστά σε τουλάχιστον 350 Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες στο Ηρώδειο, σε εκδήλωση που οργάνωσε ο FedHatta με αφορμή το διεθνές συνέδριο  ASTA Athens Destination Expo 2018.

Ο κ. Πάιατ σημείωσε ακόμη ότι η Ελλάδα είναι ένα ελκυστικός προορισμός για τους Αμερικανούς πολίτες, επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2018 και υπογράμμισε ότι υπάρχει πλούσιο έδαφος για την ενίσχυση των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα αλλά και του επιχειρηματικού πνεύματος

Τα μέλη της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων, (ASTA ADE 2018), καλωσόρισε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

 

Η κ. Κουντουρά παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, που την καθιστούν ως ένα ιδανικό προορισμό για διακοπές.

Σημείωσε ότι η Ελλάδα διαθέτει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που την καθιστούν πρωταγωνίστρια στο μέτωπο του τουρισμού και στάθηκε στο γεγονός ότι οι αφίξεις από την αγορά των ΗΠΑ κινούνται ανοδικά χρόνο με το χρόνο.

 

Οι Αμερικανοί που έρχονται στη χώρα μας κινούνται στα επίπεδα του ενός εκατομμυρίου και για φέτος εκτιμάται ότι θα υπάρξει σημαντική άνοδος.