X

Οι “γουρούνες” …καθυστερούν το τηλεφώνημα για το Σκοπιανό (εικόνες)

Προσπάθεια Ζάεφ - Ντιμιτρόφ να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για διχόνοια στην Κυβέρνηση της πΓΔΜ αναφορικά με την πρόταση για συμφωνία.

Ant1news

Στη Στρούμιτσα βρέθηκαν ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους.

Απαθανατίστηκαν στη Στρούμιτσα, όπου ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ είχε διατελέσει Δήμαρχος από το 2005 έως το 2016. 

Μάλιστα, όπως οι φωτογραφίες που ανήρτησαν στα social media, μαρτυρούν ότι πέρασαν το απόγευμά τους οδηγώντας «γουρούνες» στους δρόμους του χωριού όπου ο Ζόραν Ζάεφ διατηρεί εξοχική κατοικία και επισκέπτεται τακτικά.

Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων σε ανάρτησή του συνόδευε τις φωτογραφίες με μια λεζάντα που όπως φαίνεται θέλησε να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος πως δεν υπάρχει μεταξύ τους χάσμα στην διαπραγματεύση με την Ελλάδα για την ονοματολγική διαφορά, βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για διαφορές ανάμεσα σε εκείνον και τον υπουργό Εξωτερικών. 

 

 

 

 

«Στην ίδια γραμμή», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ζόραν Ζάεφ, ως λεζάντα στις φωτογραφίες, που ήλθαν λίγες ώρες μετά απο νέα ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου της πΓΔΜ ότι οι κ. Ζάεφ και Ντιμιτρόφ είναι στην ίδια όχθη για την επίλυση του Σκοπιανού, κάτι ωστόσο που δεν α[ποδεικνύεται, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις της Αθήνας, όσο καθυστερεί το περιβόητο τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού των Σκοπίων στον Αλέξη Τσίπρα.