X

Νέες απειλές της τουρκικής Προεδρίας για τους “8”

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ερντογάν, αργά η γρήγορα η ΜΙΤ θα απαγάγει όλους τους «γκιουλενιστές» που έχουν καταφύγει στο εξωτερικό.

Ant1news

Σε νέες απειλές κατά όλων των «γκιουλενιστών» που έχουν καταφέρει να διαφύγουν στο εξωτερικό, προχώρησε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, οι επιχειρήσεις της ΜΙΤ και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο εξωτερικό για την σύλληψη προσκείμενων στον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, θα συνεχιστούν με  αμείωτη ένταση.

Διαβεβαίωσε ότι είτε σε ένα είτε σε πέντε χρόνια όλοι θα βρεθούν ενώπιον της τουρκικής Δικαιοσύνης και θα υποστούν τις συνέπειες για τις πράξεις τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «θα αισθάνονται την ανάσα της Τουρκίας στο σβέρκο τους».

«Αιχμή του δόρατος» για την Τουρκία, είναι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, που βρίσκονται στη χώρα μας και η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφασίσει ότι δεν θα εκδοθούν στην γείτονα χώρα.

Να σημειωθεί ότι η ΜΙΤ, έχει απαγάγει δεκάδες φερόμενους ως «γκιουλενιστές» από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων το Κόσοβο και η Ουκρανία.