X

H “Παπαστράτος” δημιουργεί 160 νέες θέσεις εργασίας

Που και πότε θα απασχολεί το επιπλέον προσωπικό που ζητά η εταιρεία, η οποία προσφάτως βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Ant1news

Η εταιρεία “Παπαστράτος”, που προσφάτως βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για την επιχειρησιακή σύμβαση 7ήμερης λειτουργίας της, δημιουργεί 160 νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ενισχυθούν οι πωλήσεις και η ενημέρωση των ενήλικων καπνιστών για το νέο προϊόν θερμαινόμενου καπνού, το IQOS.

Οι 160 πωλητές IQOS που θα επιλεγούν (σημ: βρείτε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ), θα προσληφθούν από επιχειρήσεις συνεργαζόμενες με την “Παπαστράτος” και θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Όλη η διαδικασία της επιλογής και πρόσληψης θα ολοκληρωθεί πανελλαδικά μέσα στον Ιούνιο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

Αυτές οι νέες θέσεις εργασίας, προστίθενται στις 400 θέσεις που ανακοίνωσε η «Παπαστράτος», ως αποτέλεσμα της μεγάλης επένδυσης των 300 εκατομμυρίων ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου της σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS, σταματώντας μετά από 87 χρόνια την παραγωγή τσιγάρων.

«Η μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η “Παπαστράτος” στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, έχει ενισχύσει την απασχόληση στη χώρα μας σε καιρούς πραγματικά δύσκολους, με εκατοντάδες παραγωγικές και ανταγωνιστικά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη και είμαστε υπερήφανοι γιατί αφήνουμε ένα θετικό αποτύπωμα και δημιουργούμε μέλλον για όλους» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της “Παπαστράτος”, Γιώργος Παρτσακουλάκης.