X

Κορονοϊός: Σε καραντίνα Άδωνις - Παπαθανάσης

Η ανακοίνωση για την κατ΄ οίκον απομόνωση των δύο κυβερνητικών στελεχών, που θα συνόδευαν τον Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη.

Ant1news

Σε απομόνωση στο σπίτι τους βρίσκονται ήδη από το πρωί της Πέμπτης οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης οι οποίοι συναντήθηκαν χτες με επενδυτή από το εξωτερικό ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τα δύο κυβερνητικά στελέχη δεν συμμετείχαν τελικά στην αποστολή υπό τον πρωθυπουργό ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκηστο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέροντας τα εξής:

"Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης. 

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί".

Σε κατ΄ οίκον απομόνωση τέθηκε και ο Υπ. Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης. Παράλληλα, από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώθηκε ότι σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε κτιριακές εγκαταστάσεις του.