X

Εντοπίστηκε η σορός του Βιτόριο Μισόνι

Εντοπίστηκε η σορός του Βιτόριο Μισόνι, καθώς και της συζύγου του Μαουρίτζια Καστιλιόνι και των δύο φίλων τους, περίπου μετά από εννέα μήνες από την εξαφάνιση του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν.

Ant1news



Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βιτόριο Μισόνι, ο οποίος αγνοούνταν από τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς το αεροπλάνο όπου επέβαινε είχε εξαφανισθεί από τα ραντάρ κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας.

Οι σοροί του Βιτόριο Μισόνι, της συζύγου του Μαουρίτζια Καστιλιόνι και των δύο φίλων τους, εντοπίστηκαν εννέα μήνες περίπου από την εξαφάνιση του αεροσκάφους, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Το μικρό αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ τον περασμένο Ιανουάριο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Λος Ρόκες στις ακτές της Βενεζουέλας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Messaggero άνδρες των τοπικών αρχών εντόπισαν τις σορούς των πέντε ανθρώπων, εκ των οποίων και του συγκυβερνήτη, στο εσωτερικό του αεροσκάφος, ενώ έφεραν ακόμα τη ζώνη ασφαλείας. Ωστόσο, ακόμα αγνοείται η σορός του κυβερνήτη.

Την πληροφορία έδωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA ένας Ιταλός επιχειρηματίας που ζει στο Λος Ρόκες, ενώ από την πλευρά της η οικογένεια Μισόνι λέει ότι δεν έχει επίσημη ενημέρωση.